سی ام سی چیست | خرید cmc | فروش سی ام سی

(2 customer reviews)

سی ام سی محصولی وارداتی از کشور چین می باشد که در گرید های صنعتی و خوراکی در بازار به فروش می رسد.

برای خرید cmc که عمدتا به دلیل خواص پایدار کنندگی و ویسکوز کنندگی در صنایع مختلف اسفاده می شود با شماره های زیر در ارتباط باشید.

تلفن تماس دفتر فروش: ۰۲۱۸۸۵۰۶۰۳۵

تلفن تماس کارشناس فروش: ۰۹۱۲۳۸۵۲۶۳۷

برای خرید مواد شیمیایی با کهن تجارت فدک در ارتباط باشید.

سی ام سی (CMC) از سلولز مشتق شده است، اما این دو ماده دقیقاً یکسان نیستند. سلولز یک پلیمر طبیعی است که در دیواره‌های سلولی گیاهان یافت می‌شود و از واحدهای گلوکز تکرار شونده به هم ساخته شده است. سلولز به خودی خود در آب نامحلول است و به دلیل عدم حلالیت در آب در بسیاری از کاربردهای صنعتی و غذایی عملکرد محدودی دارد. با این حال cmc به دلیل خواص غلظت کننده و انحلال خوب در حلال ها در صنایع غذایی،آرایشی- شوینده و… به وفور استفاده می شود. شما می توانید برای خرید cmc با ما در کهن تجارت در ارتباط باشید.

خرید cmc

برای خرید این ماده پرکاربرد و سایر مواد شیمیایی مورد نیازتان با شماره های زیر در ارتباط باشید.

فروش سی ام سی و اطلاع از قیمت

این ماده وارداتی کشور چین می باشد. برای اطلاع از قیمت با شماره های فوق در ارتباط باشید.

فروش cmc سی ام سی

کاربرد cmc در صنایع غذایی

CMC یک افزودنی رایج غذایی است که اهداف مختلفی در صنایع غذایی دارد. CMC اغلب به دلیل توانایی آن در اصلاح بافت، ثبات و کیفیت کلی محصولات غذایی استفاده می شود.

گروه های کربوکسی متیل موجود در این ماده باعث می شود که CMC محلول در آب شود و خواص خاصی مانند توانایی ضخیم شدن، تثبیت و تشکیل لایه ها را برای آن فراهم کند. این ویژگی ها CMC را به یک ماده با ارزش در صنایع مختلف از جمله مواد غذایی، آرایشی، دارویی و شوینده تبدیل می کند.

به طور خلاصه، در حالی که سلولز یک پلیمر طبیعی و نامحلول است که در گیاهان یافت می شود، کربوکسی متیل سلولز یک مشتق تغییر یافته و محلول در آب از سلولز است که از نظر شیمیایی برای افزایش عملکرد آن در کاربردهای مختلف تغییر یافته و در صنایع استفاده می شود.

دلایل استفاده از این ترکیب در صنایع غذایی عبارت است از:

  • عامل غلیظ کننده
  • تثبیت کننده و امولسیفایر
  • حفظ آب
  • اصلاح کننده بافت
  • جایگزینی چربی
  • پخت بدون گلوتن
  • چسبندگی و اتصال

این ماده در محصولاتی مانند بستنی، سس، سوپ، آدامس و… استفاده می شود.

دلایل استفاده از cmc در بستنی:

کربوکسی متیل سلولز (CMC) معمولاً در تولید بستنی برای افزایش بافت و پایداری آن استفاده می شود. CMC به عنوان یک اصلاح کننده بافت عمل می کند و نرمی و کرمی بودن بستنی را افزایش می دهد. این ماده به جلوگیری از تشکیل کریستال های یخ کمک می کند و در نتیجه احساس بهتری در دهان ایجاد می کند.

بستنی می تواند در طول نگهداری بلورهای یخ ایجاد کند که می تواند بر بافت آن تأثیر منفی بگذارد. CMC به جلوگیری از تشکیل این کریستال ها کمک می کند و به تجربه حسی بهتر برای مصرف کنندگان کمک می کند.

خرید سی ام سی و کاربرد در بستنی

این ماده به عنوان یک تثبیت کننده از جدا شدن فازهای آب و چربی در مخلوط بستنی جلوگیری می کند و به پایداری کلی محصول کمک می کند و از مسائلی مانند سینرزیس (جداسازی مایعات) در طول ذخیره سازی جلوگیری به عمل می آورد.

بهبود ویسکوزیته و همچنین افزایش نقطه ذوب از دلایل دیگر استفاده از این ماده در انواع بستنی است.

کاربرد cmc در محصولات آرایشی- شوینده

در لوازم آرایشی به دلیل خواص اصلاح نمودن ویسکوزیته،تثبیت کنده،بایندر، مرطوب کننده و… به فرمولاسیون محصولاتی مانند کرم ها، انواع ژل ها و… اضافه می شود. این ماده به دلیل خاصیت حفظ آب، می تواند به اثر مرطوب کنندگی برخی از فرمول های آرایشی کمک کند و به حفظ رطوبت پوست کمک کند.

در محصولات مراقبت از مو مانند شامپوها و نرم کننده ها، علاوه بر sls که برای تمیز سازی و از بین بردن آلودگی ها استفاده می شود از CMC نیز می توان برای افزایش ویسکوزیته، ایجاد بافت صاف و کمک به ثبات کلی فرمول استفاده کرد.این ماده از جدا شدن فازهای مختلف روغن و آب جلوگیری می کند و پایداری کلی محصول را حفظ می کند. در نتیجه استفاده از آن در کرم ها و شامپو ها که آب و روغن هر دو وجود دارند به وفور استفاده می شود. برای خرید sls و خرید مواد شیمیایی دیگر کلیک کنید.

 

 

0/5 (0 نظر)

2 reviews for سی ام سی چیست | خرید cmc | فروش سی ام سی

  1. حمیدی

    سلام ممنون میشم راجع به طریقه استفاده از این ماده هم مطلبی منتشر کنین.
    چون وقتی حل میشه گلوله و لخته میشه. چی کار کنم؟

    • مدیر وبسایت

      سلام بله این ماده باید به آهستگی در آب ریخته شود تا لخته نشود. همچنین می توانید ابتدا آن را در گلیسیرین و یا پروپیلن گلیکول خیس نمایید و بعد به آب اضافه کنید تا از لخته شدن آن جلوگیری نمایید.

  2. مرضیه رمضانی

    سلام راهی که در بالا گفتین خیلی خوب بود من تست کردم با کمک گلیسیرین و اصلا لخته و یا ایجاد بالک در محلول نکرد عالی بود تشکر

    • مدیر وبسایت

      با سلام خوشحالیم که رضایت داشتید 🙂

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *